KUL PÅ HJUL 14 JUNI 2024
Följ med på en utflykt full av garn, stickning och trevligt umgänge! Vi besöker Emelilyknits i Kinna och Avelsås ull och inredning i Hökerum.
Vi utgår ifrån järnvägsstationen i Falkenberg 08.45 och stannar vid Motell Björkäng 09.00 och Varberg Nord 09.20 innan vi styr kosan mot dagens första besök.
22-30 deltagare.
SEX PLATSER KVAR

Dagens första stopp gör vi hos Emelie Björnkvist i hennes butik i Kinna. Emelie berättar om sin verksamhet, Emelilyknits, och sen går vi loss i butiken.
Medan vi är hos Emelie tar vi en förmiddagsfika innan vi åker vidare mot Hemma på Källebacka där vi gör ett lunchstopp (det gäller att hålla en jämn och hög energinivå en dag som denna.)
På Hemma på Källebacka finns även en butik att botanisera i (med bl a garn!) innan vi åker vidare.

Efter lunch bär det av till Avelsås ull och inredning i Hökerum och där berättar innehavarna, Christina och Lotta, om sin verksamhet innan vi kan gå loss även i deras butik.
Med (förmodligen) mer garn än vi började turen med åker vi efter fika hos Avelsås ull och inredning så småningom söderut igen för att vara tillbaka i Falkenberg runt 18.30 och på vägen stannar vi på Varberg Norra och vid Motell Björkäng för att släppa av dem som anslutit där.
Priset för utflykten är 1 150 kr och då ingår förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och buss från Falkenberg och tillbaka. Vi stannar även vid Varberg Nord och vid Motell Björkäng för den som vill hoppa på (och av) där.
Bokar gör du via vår webshop och frågor besvaras mer än gärna via mail eller per telefon, 0706-109088.