KUL PÅ HJUL 16 JUNI
Följ med på en utflykt full av garn, stickning och trevligt umgänge! Vi besöker Emelilyknits i Kinna och Tant Kofta i Romelanda.
Vi utgår ifrån järnvägsstationen i Falkenberg 08.45 och stannar vid Motell Björkäng 09.00 och Varberg Nord 09.20 innan vi styr kosan mot dagens första besök.
22-30 deltagare.
FULLBOKAD

Dagens första stopp gör vi hos Emelie Björnkvist i hennes nyöppnade butik i Kinna. Emelie berättar om sin verksamhet, Emelilyknits, och sen går vi loss i butiken.
Medan vi är hos Emelie tar vi en förmiddagsfika innan vi åker vidare mot Kungälv där vi gör ett lunchstopp (det gäller att hålla en jämn och hög energinivå en dag som denna.)

Efter lunch styr vi kosan mot Romelanda och tant Kofta, Lotta Blom, som håller ett litet föredrag för oss om ull. Lotta har ju ständigt spännande projekt på gång som Sticka och valka, Ullen vi ärvde och Den runda filten för att nämna några.
Efter föredraget delar vi in oss i två grupper där den ena bekantar sig med butikens fina garner och den andra fikar.
Med (förmodligen) mer garn än vi började turen med åker vi så småningom söderut igen för att
vara tillbaka i Falkenberg runt 18.30.
Priset för utflykten är 1150 kr och då ingår förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika med föredrag hos Tant Kofta och buss från Falkenberg och tillbaka. Vi stannar även vid Varberg Nord och vid Motell Björkäng för den som vill hoppa på (och av) där.
För att boka en plats mailar du enklast och frågor besvaras mer än gärna via mail eller per telefon, 0706-109088.