resor 2021
       shetland  Yttre hebriderna orkney  wales  Irland
                                                England  georgien

WALES MED BESÖK PÅ WONDERWOOL WALES 22-28 APRIL
Möt våren i Wales tillsammans med Erika Åberg! Vi besöker den årliga walesiska ull- och textilfestivalen Wonderwool, väverier och mindre producenter. Vi bekantar oss med de säregna vävteknikerna, mönstren och inte minst färgerna som är typiska för den här landsändan och den traditionella walesiska vävningen. Erika leder inspirationsworkshops under resan. Tillsammans njuter vi av landskapet under lättare vandringar och tar del av de lokala hantverkstraditionerna - då och nu.
Intresseanmälan

NYHET!
STICKRETREAT PÅ IRLAND TILLSAMMANS MED IVAR ASPLUND 22-29 MAJ
Den gröna ön bjuder på underbar natur, stickning med fokus på Aranöarnas traditioner och kanske en droppe Guinness.
Vi bor sex nätter i charmiga Ballyvaughan på västkusten och en natt i Dublin. Ivar håller i workshops ach vi besöker bl a Inisheer, den minsta av de tre Aranöarna.
Intresseanmälan

STICKRETREAT PÅ YTTRE HEBRIDERNA TILLSAMMANS MED HELÉNE WALLIN OCH JOHANNE LÄNDIN 30 MAJ-7  JUNI
Vi stickar oss från Isle of Lewis i norr till Barra i söder i sällskap med Hélene och Johanne som håller i workshops och föreläsningar under resan.
Stickning på längden och tvären varvas med utflykter tillsammans med mycket kunnig lokal guide.
Intresseanmälan

YTTRE HEBRIDERNA - ULL, FÄRG OCH VANDRING MED ERIKA ÅBERG 2-9 JUNI
Textil vandringsresa för dig med stort natur- och kulturintresse. Vi upptäcker öarna och får stifta bekantskap med både den levande vävtraditionen, den inhemska ullen och det storslagna landskapet.  Vi varvar vandringar med workshops och lugna stickstunder.
Intresseanmälan

SOMMARSTICKRETREAT PÅ SHETLAND MED HELÉNE WALLIN OCH JOHANNE LÄNDIN 9-16 JUNI
Stickning, lunnefåglar, "the simmer dim" och mer stickning. Det blir utflykter i stickningen och ullens tecken och workshops på samma teman i Heléne och Johannes regi.
Intresseanmälan

NYHET!
BRODERI OCH ROSOR I THE COTSWOLDS MED OMNEJD TILLSAMMANS MED ANNA-KARIN JOBS ARNBERG OCH MARGARETA DJOOS 16-23 JUNI
Utflykter och workshops i olika broderitekniker i Anna-Karin och Margaretas regi varvas på denna resa till rosornas land, England. Vi besöker bland annat trädgårdar och broderimuseum under våra utfärder i det vackra landskapet.
Intresseanmälan