RESOR 2020
shetland   yttre hebriderna   orkney   wales   yorkshire

STICKRETREAT PÅ SHETLAND MED HELÉNE OCH JOHANNE FRÅN NÖRDIC KNITTING 2-9 SEPTEMBER
FULLBOKAD

Stickning och workshops, ull och utflykter blir det på denna stickretreat på höstkanten.
PROGRAM OCH PRIS

NYHET! KNITTERS & NUTTERS - SHETLAND EXTREME WOOL AND WALK 2-8 SEPTEMBER
ÅTTA PLATSER KVAR

Ull, färg och form för den vana vandraren tillsammans med Erika Åberg. En riktig vandringsresa för dig med stort intresse för natur, stickning och ull. Resan riktar sig till dig som har god vandringsvana, som vill hitta inspiration i väder, vind och dramatiska landskap. Vi besöker olika delar av öarna, vandrar under ledning av vår mycket kunniga lokala guide och Erika. Vi får komma landskapet riktigt nära och får även tid och möjlighet att samla inspiration och intryck för vårt eget skapande.
PROGRAM OCH PRIS

ULL- OCH VANDRINGSRESA TILL YTTRE HEBRIDERNA OCH ORKNEY 15-22 SEPTEMBER
FULLBOKAD

Tweed, ull, historia och kultur får vi uppleva på denna resa till två av Skottlands ögrupper. Med hjälp av mycket kunniga lokala guider utforskar vi de vackra öarna. En liten droppe whisky kan det också bli i förbifarten för den som så önskar.
PROGRAM OCH PRIS

 

STICKRETREAT I YORKSHIRE MED JOHANNE LÄNDIN OCH IVAR ASPLUND 23-30 SEPTEMBER
Stickning, workshops och besök på den stora garnmässan Yarndale varvat med utflykter i vackra Yorkshire blir det under denna resa. Utöver workshops med Johanne och Ivar blir det även en med en lokal workshopledare.
Vi bor som tidigare på Hewenden Mill som är ett före detta spinneri som nu är ombyggt till ett förstklassigt "self catering" boende.
PROGRAM OCH PRIS

MUSIKRESA TILL SHETLAND 7-13 OKTOBER
SJU PLATSER KVAR

Följ med på en unik resa med en liten grupp (max 16 personer) till de vackra Shetlandsöarna! Upplev den inhemska musiken och öarnas spektakulära natur under The Accordion and Fiddle Festival. På programmet står workshops för den lokala musikern Maurice Henderson och även en specialarrangerad konsert på vårt hotell.
Ciceroner på resan är Anna-Karin Jobs Arnberg och Maria Sjögren.
PROGRAM OCH PRIS